Traduceri legalizate de italiana romana pentru credite in Romania si imprumuturi in Italia: credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casa


Traduceri legalizate pentru credite in Romania si Italia

Executam traduceri legalizate din italiana in romana pentru credite in Romania, precum si traduceri de italiana autorizate pentru a lua credit in Italia si imprumuturi.

Traducerile legalizate de italiana la Roma, Torino, Milano, Padova, Verona, Bologna, Firenze, Genova, Latina, Terni, Venezia, Ravenna, Arezzo, Brescia, Cremona, Prato, Perugia, Alessandria, Forlì, Modena, Parma, Rimini, Trieste, Udine, Vicenza, Reggio Calabria, Palermo, Olbia, Livorno, Lucca, Reggio Emilia, Ancona, Napoli, Viterbo etc. pentru a obtine un credit in Romania sau a lua un imprumut in Italia sunt efectuate rapid si la pret convenabil.

Cetatenii romani care lucreaza in Italia pot cere si pot lua credite si imprumuturi in Romania pentru cumpararea caselor si aprtamentelor, bunurilor mobile si imobile in general, prezentand in bancile din Romania documentele ce atesta venitul si sejurul legal in Italia.

Credit Prima Casa, credit pentru casa sau apartament, credit imobiliar in general, credit ipoteca - orisice tip de credit in Italia sau in Romania este accessibil inclusiv multumita traducerii profesionale, realizate de un traducator roman autorizat de italiana in Italia.

Traduceri din italiana in romana legalizate cu Apostila de la Haga

Fiind traducatori oficiali in Italia, executam traduceri legalizate din italiana in romana cu Apostila de la Haga pentru cereri de credit la banca in Romania ale urmatoarelor acte:

 • contract de munca;
 • scrisoare de angajare;
 • declaratia angajatorului;
 • cod fiscal italian;
 • atestat de sedere in Italia;
 • adeverinta de venit tip CUD, Modelul UNIC, Modelul 730;
 • fluturas de salariu;
 • diverse acte bancare de tipul extrasului de cont etc.;
 • contract de inchirierea locuintei in Italia;
 • raportul de credit - raportul de la Biroul de Credit.

Cum e si firesc sa fie, lista actelor cerute de o banca romaneasca pentru a acorda un credit poate varia de la banca la banca: fluturasii de salariu pot fi trei sau sase, se cere sau ba o demonstratie a sederii legale in Italia - certificatul de sejur, poate fi cerut sau ba raportul de credit de la Biroul de Credit etc.

Evident, pachetul de acte cerut de banca din tara trebuie sa fie tradus si legalizat in modul cuvenit, in caz contrar creditul pur si simplu nu va fi acordat.

Obtinerea raportului de credit in Italia

Unul din acte cerut de regula de catre bancile din Romania este raportul de credit din Italia. Noi putem sa obtinem un raport de credit de la Biroul de Credit din Italia, precum si sa facem traducerea de italiana romana legalizata a raportului.

Traduceri din romana in italiana pentru credite si imprumuturi in Italia

Unul dintre aspectele cele mai importante cand se cere un credit imobiliar in Italia sau imprumut bancar consta in demonstrarea starii civile a solicitantului si a regimului matrimonial al sotilor, adica relatiile patrimoniale intre soti. Este clar de ce atunci cand vorbim de traducerea legalizata din romana in italiana la Roma, Torino, Verona, Padova, Milano, Firenze, Bologna, Genova, Perugia, Terni, Latina, Brescia, Cremona, Venezia, Arezzo, Ravenna, Alessandria, Bergamo, Monza, Modena, Parma, Prato, Reggio Emilia, Rimini, Udine, Trieste, Pordenone, Vicenza, Napoli, Reggio Calabria, Palermo, pentru credit in Italia cel mai des se cere traducerea certificatului romanesc de casatorie.

Este adevarat insa ca am executat si traduceri autorizate de romana italiana de sentinte de divort, acte de proprietate si alte documente, cerute de catre banca respectiva sau de catre agentia de mediere a creditelor.

De fapt, daca aveti nevoie de rectificarea starii civile sau de traduceri oficiale de italiana pentru resedinta in Italia, sau dupa ce ati cumparat o casa ori un apartament in Italia v-ati decis si sa luati cetatenie italiana - va putem consulta referitor la dosar si realiza traduceri legalizate pentru cetatenia Italiei.

Toate traducerile pentru credite sunt indeplinite de traducator oficial roman in Italia, in italiana - traduttore giurato di rumeno italiano Perito Esperto del Tribunale e Consulente Tecnico del Giudice.

Credite imobiliare, credite ipotecare, credite auto in Romania

La moment bancile romanesti acorda mai multe tipuri de credite in Romania, cu sau fara ipoteca:

 • credite imobiliare, destinate achizitiei caselor, apartamentelor, bunurilor imobiliare in general, precum si reparatiei sau modernizarii locuintei:
  • creditul Prima Casa este creditul imobiliar acordat in cadrul programului guvernamental Prima Casa;
  • creditul pentru locuinta;
  • credit pentru modernizarea locuintei;
  • credit achizitie teren in Romania;
  • credit constructie imobil;
 • credite ipotecare imobiliare:
  • credit ipotecar pentru achizitie imobil;
  • credit ipotecar pentru achizitie teren;
  • credit ipotecar pentru constructie imobil in Romania;
 • creditul de nevoi personale:
  • credit pentru consum;
  • creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca;
 • credit auto pentru achizionare masini noi si uzate;
 • credit de refinantare...

Aplicam preturi convenabile pentru traduceri de italiana.

Traducerea legalizata din limba italiana in limba romana este esentiala pentru a realiza un vis - creditul pentru casa in Romania sau Italia.

Traducator roman autorizat in Italia ofera servicii de traduceri legalizate de romana si italiana de orice act si document cu sau fara Apostila de la Haga.

Contacte credit Romania

Contactati un traducator autorizat de romana si italiana pentru traduceri legalizate de romana si italiana pentru a obtine un credit in Romania sau la Torino, Roma, Milano, Padova, Verona, Firenze, Bologna, Genova, Perugia, Terni, Venezia, Arezzo, Asti, Alessandria, Bari, Cremona, Cuneo, Bergamo, Brescia, Ravenna, Forlì, Modena, Parma, Prato, Reggio Calabria, Reggio Emilia, Rimini, Ancona, Olbia, Palermo, Napoli, Lucca, Livorno, Viterbo, Trieste, Udine, Vicenza:

traduttoredirumeno@gmail.com
+39 329.4059504
WhatsApp OK ✔
traducator de italiana whatsapp pentru traduceri de italiana romana

Luni - Vineri 8:30 - 19:30
Sambata 9:00 - 14:00