Traduceri oficiale de acte din romana in italiana si traduceri legalizate din italiana in romana cu Apostila de la Haga


Traduceri autorizate de italiana romana la Tribunal in Italia

Deseori realizam traduceri autorizate de italiana la Roma, Torino, Milano, Padova, Verona, Firenze, Bologna, Genova, Terni, Perugia, Venezia, Arezzo, Brescia, Cremona, Ravenna, Alessandria, Asti, Bari, Bergamo, Cuneo, Forlì, Latina, Lucca, Modena, Parma, Pavia, Piacenza, Pordenone, Prato, Rimini, Reggio Emilia, Trento, Trieste, Udine, Viterbo, Vicenza, Reggio Calabria, Palermo, Olbia, Livorno, Ancona, Napoli, si nu toti sunt la curent cu faptul ca legalizarea traducerii de italiana la Tribunal in Italia este juramantul traducatorului autorizat de italiana si romana cu privire la faptul ca traducerea a fost executata cu fidelitate, respectand intocmai originalul.

Traduceri legalizate pentru cetatenia italiana si resedinta in Italia

Traducerile efectuate de noi pot fi depuse la oficiile de stat:

iar in cazul unui imprumut ipotecar traducerea oficiala de italiana pentru credit in Italia se depune direct la banca sau la agentia de imprumuturi.

Traducere permis de conducere romanesc si certificate auto emise in Romania

Oferim servicii de:

 • traducerea autorizata a permisului de conducere romanesc;
 • traducerea certificatului de calificare profesionala initiala CPI si certificatului de calificare profesionala continua CPC eliberate de catre Autoritatea Rutiera Romana ARR in Romania:
  • CPC marfa adica atestat profesional conducator auto transport marfa;
  • CPC persoane adica atestat profesional conducator auto transport persoane;
 • traduceri oficiale pentru inregistrarea unui vehicul cu numarul de inregistrare romanesc in Italia:
  • cartea de identitate a vehiculului;
  • certificat de inmatriculare romanesc;
  • contract de cumparare - vanzare a vehiculului.

Traduceri in italiana diplome romanesti si programe de studii din Romania

Traducerile oficiale in italiana a diplomelor romanesti si programelor de studii obtinute in Romania se efectueaza in Italia; este vorba de

 • traducere legalizata in italiana diploma de licenta romaneasca si diploma de master;
 • traduceri
  • diplome de specializare;
  • diploma de bacalaureat;
  • certificat de avsolvire;
  • certificat de competenta profesionala;
  • certificat de promovare a testelor nationale;
  • diploma scoala profesionala;
  • diploma de calificare profesionala;
 • traducerea oficiala in italiana programe de studii universitare de licenta si masterat a universitatilor din Romania;
 • traduceri programe de studii etc.,

si nu numai pentru cetatenii romani, dar si pentru italienii care au facut studiile in Romania sau au obtinut calificari si titluri de studiu sau care au fost inscrisi in registrele profesionale romanesti.

Nu facem echivalenta titlurilor de studii romanesti in Italia.

Nu facem si nu emitem declaratii de valoare pentru titlurile de studii romanesti sau moldovenesti - o poate face doar Consulatul italian competent.

Traduceri bilanturi, facturi, documente societate emise in Romania

Spre deosebire de multi alti traducatori si interpreti, fiind Expert al Tribunalului si Consultant tehnic al Judecatorului in calitate de traducator translator de italiana si romana, reusim sa efectuam orice tip de traducere de italiana legalizata la Tribunal in Italia.

De exemplu, traducerea documentelor de inregistrare a societatilor romanesti in Italia: certificatul constatator al Camerei de Comert din Romania, actul constitutiv al societatii, certificat de atestare fiscala, alte certificate si bilanturi....

Dar si traducerea oficiala a facturilor romanesti pentru deducerea din declaratiile de venit a cheltuielilor medicale efectuate in Romania pentru a fi prezentate la contabil / comercialist sau Agentia de venituri.

Traduceri pentru casatorie in Italia

Deoarece casatoria in Italia poate fi celebrata atat prin rit religios, cat si prin rit civil - adica o casatortie clasica, noi traducem in italiana documentele romanesti necesare cu respectiva legalizare: certificat de botez eliberat in Romania, certificat de cutuma romanesc, sentinta de divort emisa de Judecatoria romaneasca etc.

Traduceri din romana in italiana pentru inscrierea la scoala in Italia

Pentru inscrierea la scoala in Italia efectuam traduceri autorizate din romana in italiana de:

 • diploma de studiu;
 • foaie matricula;
 • certificate de frecventa scolara;
 • traducerea oficiala in italiana a carnetului de vaccinare romanesc...

Carnetul de vaccinari in Italia este obligatoriu pentru a se inscrie la scoala.

Traduceri de romana la Torino Roma Milano Padova Verona Bologna Firenze Genova Venezia Arezzo Brescia Cremona Latina Terni Ravenna Modena Udine

Traducerile de romana la Torino, Roma, Milano, Padova, Verona, Bologna, Firenze, Genova, Venezia, Latina, Terni, Arezzo, Ravenna, Cremona, Brescia, Parma, Prato, Perugia, Alessandria, Forlì, Modena, Rimini, Reggio Emilia, Udine, Trieste, Napoli, Reggio Calabria, Palermo, Olbia, Lucca, Livorno, Ancona, Vicenza, Viterbo sunt intotdeauna autorizate in mod oficial.

Traducerile autorizate de romana se efectueaza atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele fizice.

Executam traduceri autorizate din limba romana in italiana si traduceri legalizate din italiana in romana de orice act si document, daca este necesar - cu Apostila de la Haga.

Traducere autorizata de italiana Torino Milano Roma Bologna Firenze Terni Genova Padova Verona Brescia

Traducator autorizat de italiana efectueaza traduceri legalizate cu aplicarea Apostilei de la Haga a certificatelor de nastere, certificate de casatorie, diplome si diplome de licenta, sentinte de divort si sentinte de incredintare a copiilor ecc.

Contacte traducator italian roman

Pentru a contacta un traducator oficial de italiana si romana referitor la costul unei traduceri apostilate de romana si italiana la Roma, Torino, Milano, Padova, Verona, Firenze, Bologna, Genova, Perugia, Venezia, Terni, Arezzo, Alessandria, Asti, Cuneo, Bergamo, Brescia, Cremona, Forlì, Latina, Lucca, Livorno, Massa, Carrara, Modena, Parma, Pavia, Perugia, Pordenone, Prato, Ravenna, Reggio Emilia, Rimini, Trento, Treviso, Trieste, Udine, Vicenza, Viterbo, Ancona, Andria, Bari, Napoli, Reggio Calabria, Palermo, Olbia, precum si pentru costul unei traduceri pentru Canton Ticino si Canton Grigioni, la Bellinzona, Lugano, Mendrisio, Locarno in Elvetia:

traduttoredirumeno@gmail.com
+39 329.4059504
WhatsApp OK ✔
traducator de italiana whatsapp pentru traduceri de italiana romana

Luni - Vineri 8:30 - 19:30
Sambata 9:00 - 14:00