Cost si preturi pentru traduceri legalizate de acte pentru resedinta si cetatenia italiana, pentru credite in Romania si Italia


Tarife pentru traduceri scrise de romana si italiana in Italia

Care este costul unei traduceri de italiana si romana este o intrebare care nu gaseste in raspuns imediat, deoarece stabilirea unui pret pentru o traducere de italiana romana inseamna evaluarea gradului de complexitate a traducerii si volumul sau, precum si timpul necesar pentru indeplinirea ei. Acestea sunt criteriile de baza pentru evaluarea pretului unei traduceri de italiana.

Pentru noi calcularea pretului nu inseamna o cifra spusa la intamplare si nici o "cifra aproximativa", precum ni se cere deseori. Noi lucram doar cu preturi concrete si exacte pentru un volum de traducere bine stabilit.

Daca aveti nevoie de

- contactati-ne pentru calcularea ofertei de pret.

Efectuam si traduceri complexe juridice si tehnice din italiana in romana si din romana in italiana, cu volum semnificativ - chiar si mai mult de 100 de pagini - in cel mai redus timp posibil.

Negociem si aplicam reduceri in cazul cand se traduc mai multe documente sau cand vorbim despre o traducere de italiana cu volum semnificativ. Este tipicul caz de traduceri a actelor pentru cetatenia italiana cand de regula se traduc mai multe acte romanesti si contextuala prezentare a cererii pentru cetatenia italiana on-line. Dar numai dupa ce luam cunostinta de textul ce trebuie tradus din romana in italiana sau din italiana in romana reusim sa raspundem explicit la intrebarea cu privire la costul unei traduceri.

Criterii de valutare a pretului pentru o traducere italiano - romana

Pentru a face o estimare a costului unei traduceri de italiana si romana se va proceda la calculul paginilor de traducere sau paginilor standard - 25 de randuri pentru o pagina sau 1500 de caractere spatii incluse. Se va lua in consideratie si timpul la dispozitie pentru executarea traducerii, precum si gradul de dificultate al textului de tradus. Nu poate fi comparata traducerea unei sentinte judecatoresti sau a unui document comercial, a unui Model UNIC cu o traducere a corespondentei private...

Textele cu elemente grafice, tabele si cu multe cifre vor avea un pret mai mare deoarece necesita competente particulare si sunt mai dificil de efectuat, de impaginat si de controlat.

Costul unei traduceri de italiana variaza si in cazul cererii de legalizare a traducerii. Pentru legalizarea unei traduceri se aplica 1 timbru judiciar pentru fiecare 4 pagine standard.

Timpul necesar pentru executarea traducerii de romana - italiana

Timpul de executare a traducerii este deseori intrebarea cea mai dureroasa, in virtutea ritmului frenetic al veacului nostru. Ca si costul traducerii, si timpul necesar pentru executare depinde de acte, de dificultatea si de volumul textului.

Efectuam traduceri urgente de italiana ale documentelor personale precum si ale actelor intreprinderilor si firmelor.

Pentru traduceri urgente realizate in 24 ore se va aplica o majorare de 50% din pretul total.

Oferta speciala pentru persoane fisice si juridice: pentru traduceri urgente de romana si italiana ale certificatelor standard cum ar fi certificate de nastere, certificate de casatorie, caziere judiciare nu se aplica nici un supliment sau majorare a pretului.

Contacte traducator de italiana

Pentru o estimare gratuita a pretului si a timpului de realizare a unei traduceri de romana si italiana la Roma, Torino, Milano, Padova, Verona, Firenze, Bologna, Genova, Perugia, Terni, Latina, Venezia, Arezzo, Alessandria, Asti, Bari, Brescia, Bergamo, Cremona, Cuneo, Ravenna, Parma, Forlì, Modena, Reggio Emilia, Rimini, Prato, Lucca, Livorno, Trieste, Udine, Viterbo, Napoli, Reggio Calabria s.a. contactati un traducator autorizat de romana si italiana in Italia:

traduttoredirumeno@gmail.com
+39 329.4059504
WhatsApp OK ✔
traducator de italiana whatsapp pentru traduceri de italiana romana

Luni - Vineri 8:30 - 19:30
Sambata 9:00 - 14:00